Glasovanja

Za
Proti
Vzdržan
Odsoten
22. 3. 2023, 8. redna seja (Državni zbor)
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luke Mesca na poslansko vprašanje Aleksandra Reberška v zvezi s pokojninsko reformo.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za naravne vire in prostor Uroša Brežana na poslansko vprašanje Ive Dimic v zvezi s Predlogom uredbe Programa upravljanja na območju Natura 2000.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za okolje, prostor in energijo mag. Bojana Kumra na poslansko vprašanje Francija Kepe v zvezi z zamikom časovnice za NEK2.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministrice za pravosodje dr. Dominike Švarc Pipan na poslansko vprašanje Andreja Hoivika v zvezi s pomenom simbola rdeče zvezde v 21. stoletju.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaža Hana na poslansko vprašanje Jožefa Lenarta v zvezi z zapiranjem štajerskih podjetij Magna Steyr, d. o. o., in A&E Europe, d. o. o., ter izrazitim krčenjem proizvodnje TALUM Tovarne aluminija, d. d., Kidričevo.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministrice za infrastrukturo mag. Alenke Bratušek na poslansko vprašanje Aleksandra Reberška v zvezi z izvajanjem infrastrukturnih projektov v Spodnji Savinjski dolini.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luke Mesca na poslansko vprašanje Zvonka Černača v zvezi s pokojninsko reformo in zagotavljanjem pravičnih pokojnin.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru predsednika Vlade dr. Roberta Goloba na poslansko vprašanje Žana Mahniča v zvezi z ukrepi za preprečevanje zlorab pri poslovanju podjetij in koruptivnih ravnanj z mednarodnim elementom.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru predsednika Vlade dr. Roberta Goloba na poslansko vprašanje Ive Dimic v zvezi z neučinkovitostjo in zamudami pri izvajanju zdravstvene reforme.)

Zavrnjen
ZA

Predlog sklepa (razprava o odgovoru predsednika Vlade dr. Roberta Goloba na poslansko vprašanje Jelke Godec v zvezi z aktivnostmi za zagotavljanje varnosti pri opravljanju digitalnih storitev na področju bančništva in gospodarstva.)

Zavrnjen

Največkrat glasujejo enako

Neujemanje s poslansko skupino

Jože Tanko
17.4603174603175%
17 %
16.3117451477415%
16 %
51.9047619047619%
dr. Anže Logar
52 %